Ensimmäinen joululahja valmistui. Pitkävartiset sukat Isoveljestä. Lankaa kului 165 grammaa. Lopuista neuloin tilkun Vaaka ry:n keräykseen.

 Työjuttujakin pitäisi taas jatkaa. Kaivoin esille Salomonin-solmuhuivin, joka onneksi on jo yli puolessa välissä. Seuraavaksi valmistuu varmaan huivit Rosee-tekniikalla ja haarukkapitsillä. Nekin ovat jo yli puolen välin. Miksiköhän ne jää aina vähän kesken? Melkein valmiita töitä löytyy uskomaton määrä. Pitäisi varmaan osallistua UFO-tempaukseen.

 Hardanger-töitäkin löytyy keskeneräisenä ainakin kymmenen. Lupasin miehen siskolle yhden liinan tupaantuliaislahjaksi. Se onkin jo pian valmis. Löysin ohjeen myös perhoseen, pitäisiköhän kokeilla. Sen voisi antaa vaikka mummulle joululahjaksi.

 Peittokirjontaakin pitäisi kaivaa esiin kaappien kätköistä. Niistä sentään löytyy joitain melkein valmiita ja saavatkin jäädä kesken.

 Myös tilkkukurssia varten pitäisi tehdä muutama malliblokki, jossen kerkeä tekemään mallityötä valmiiksi. Aiheena on hirsimökin muunnelmat. Pilkotaan tavallinen hirsimökkiblokki ja kasataan se uudelleen, oikeustalon portaat ja ananasmalli. Niistä ei ole aloitettu vielä yhtäkään.

 Eli kiirettä pitää! Huhhuh!