Olen hieman hämmentynyt..

                          1159483.jpg

Tänä vuonna lahjat olivat erittäin käsityöpainotteiset. En suinkaan valita asiasta, tämä on vain vähän hassua ja hämmentävää. Yleensä käsityöaiheisten lahjojen lisäksi olen saanut vaatteita, kirjoja ja muita "perinteisiä" lahjoja. Tämä oli kyllä käsityöaddiktin unelmajoulu!

                          1159477.jpg

Isäntä oli hankkinut minulle valokoukun, joten nyt voin virkata vaikka pimeällä autossa. Noroista tulee neuletakki, kunhan vain löydän sen täydellisen mallin.

1159473.jpg1159474.jpg

Vanhempi tytär oli myös päätynyt Noroihin. Nuoremmalta tyttäreltä sain valopuikot ja hemmotteluun suklaata ja Verigreippi-suihkusaippuaa ja voidetta. Ihania lahjoja tyttäriltä.

1159469.jpg1159475.jpg

Pikkuselta siskolta sain Myyrä-mukin(ihan huippu!), Noroa, Merino Oroa sekä lakua. Pikkusiskolta sain runsaan korillisen kaikkea kivaa. Kätevät kuviosakset, tilkkutyökankaita, virolaista villaa ja hemmotteluun suklaata, kynttilöitä ja kasvonaamio.

                        1159476.jpg

Äidiltä sain kaikkein runsaimmin lahjoja. Upea kamera, uudet talvikengät ja paljon käsityötarvikkeita: Noroa, Freedom Spiritiä, On Linen sukkalankoja, Daletta-sormikkaiden langat ja ohje, Hippo saksien ja neulatyynyn kuljettamiseen, tilkkutyökangasta ja lahjakortti käsityöliikkeeseen.

                        1159472.jpg

Ystävät muistivat myös. Marilta sain Loftia, Susannalta sain Sole Lattea, maitolankaa ja Helmiltä joulukorillisen suklaata, kynttilöitä ja käsivoidetta.

Lankaa tuli siis yhteensä 4433 metriä, että eipähän heti lopu kesken!