Täällä blogissa on ollut kovin hiljaista viime aikoina. Kevään aikana on ollut niin paljon puuhaa, etten tänne enää jaksanut kirjoitella. Käsitöitä kuitenkin olen hieman ehtinyt tehdä.

Muutama sytomyssy on alkuvuodesta valmistunut.

Ystäviä sentään muistin korteilla.

Maaliskuussa olikin aika juhlia nuoremman neidon rippijuhlia. Juhlat järjestettiin kotona yli neljällekymmenelle vieraalle ja itsehän piti kaikki leipoa.

Seuraavaksi tapahtuikin suuri mullistus elämääni. Äidin "pieni" tyttö (neiti 19-v!) muuti omaan asuntoon, mutta onneksi vain 11 kilometrin päähän! Paljon oli jo valmiiksi ostettuna astioita ja muuta tarpeellista, mutta paljon saatiin vielä hankkiakin. Nyt on tytöllä todella kaunis asunto keskellä kaupunkia ja hyvin on viihtynyt. Onneksi on käynyt täällä myös yökyläilemässä, niin ainakin äidin eroahdistusta helpottaa.

Nyt onkin yksi huone tyhjillään, muttei kauan. Nuorempi haluaa uuden huoneen ja olemme aloittaneet remonttia. Uudet tapetit nyt ainakin laitetaan ja muutama uusi huonekalu. Kun remontin alkuun päästiin, niin päätettiin samalla tapetoida kaikki makuuhuoneet. Keskimmäisestä huoneesta tuleekin sitten yhdistetty vieras-, tietokone- ja nukkekotihuone. Kuvia näytän, kunhan saadaan jotain valmiiksi.

Ilmoittauduin Mariannen ja Katjan kanssa Forssan Wanhan ajan lelumarkkinoille myymään ja sinne olen väkertänyt mineilyjä myyntiin. Siihen onkin kulunut kaikki "ylimääräinen" aika.