Tammikuussa ei mikään virkkaus tahtonut onnistua. Puuvillalangasta yritin tehdä patalappua. Melkein valmis näytti pieneltä, joten tein muutaman ylimääräisen kerroksen. Se olikin virhe. Uloimmaista kerrosta virkkasin ja purkasin moneen kertaan, eikä työ näyttänyt millään oikealta. Purkuun.

Noro-sukkalangasta teen huivia. Aloitin työn ensimmäisen raidan kerän sisältä ja toisen raidan ulkoa. Ensin tuli liian leveää ja liian peltimäistä pienellä koukulla. Purkuun. Aloitin uudelleen ja seuraavaksi osuikin samanväriset langat kohdakkain ja kuviohan tietysti hävisi. Ensin ajattelin purkaa, mutta päädyin kuitenkin jatkamaan. Ei olisi kannattanut. Huivin ollessa noin metrin pituinen osuivat kaksi vaaleaa samaan kohtaan. Taas purkuun, plääh. Nyt kerin kaksi kerää ja samaan suuntaan, jospa se auttaisi. En kuitenkaan aio luovuttaa.

Neuleet onnistuivatkin paremmin, vaikkei valmista tullutkaan. Aloitin Revontulihuivia, Aapeli-sukkia ja jakkua Moda 5/06 lehdestä. Kovin näyttävät olevan saman sävyisiäkin, jokin punainen kausi kenties?

Aloitin hardanger-liinaa olohuoneen sohvapöydälle ja sekin etenee kovin hitaasti.

Ompeluihin tarvitsisi seuraavaksi tarttua. Tilda-kurssille malleja, Mariannen synttärilahja ja OOK:n haastettakin pitäisi jatkaa. Inspiraatio vain on hukassa.Päättämätön