Eilen oli vihdoinkin Varsinais-Suomen sekä Satakunnan aluetapaaminen tilkkuilijoille. Olemme innolla järjestäneet tapahtumaa jo monta kuukautta ja odotimme jännittyneinä ennakkoilmoittautumisia. Tapahtumaan ilmoittautuikin runsaasti väkeä, yli 80.

Perjantaina pystytimme näyttelyn, laitoimme luokat valmiiksi työpajoille, kiinnitimme opasteita joka paikkaan ja teimme tilaa tarvikemyyjille.

Eilen aamulla oli aika hulina, kun tarvikemyyjät kantoivat tavaroita paikoilleen ja vielä teimme viime hetken järjestelyjä. Kovasti odotimme ensimmäisiä tulijoita ja varttia vaille yhdeksän ensimmäiset saapuivat. Heti alusta asti tuntui tunnelma olevan katossa ja ihmiset tutustuivat innolla näyttelyyn ja myyntipöytiin. Aamukahvin jälkeen oli avajaiset ja luento kierrätyskäsitöistä. Luennon jälkeen alkoivat työpajat ja minä opastin Dotee Dollien tekoa.

Työpajan jälkeen oli lounas ja saimme herkullista kinkkukiusausta ja jälkiruuaksi oli kauratoskaomenoita ja vaniljakastiketta, nam. Hieman jäi aikaa ostoksiin ja sitten alkoivat työpajat toiselle ryhmälle. Iltapäiväkahvilla oli vielä arpajaiset. Arpalipuke löytyi kahvikupin alta, jos oli onni myötä. Lopuksi vielä luennolle. Luennoitsijana oli Jorma Ponkala aiheesta Rohkeus, ilo ja hulluttelu. Luento oli mielenkiintoinen ja herätti paljon ajatuksia vielä jälkeenpäinkin. Luennon jälkeen oli aika saattaa väsyneet, mutta onnellisen näköiset tilkkusiskot kotimatkalle. Kaikilla tuntui olleen mukavaa ja saimme paljon kiitoksia ja positiivista palautetta. Tunsimme onnistuneemme järjestelyissä, hyvä me!

Tilkkuilijoiden lähdettyä purettiin näyttely ja siivottiin luokat ja muut tilat. Pian kaikkialla näytti siltä kuin mitään tapahtumaa ei olisi ollutkaan ja tuli hieman haikea olo. Kotona olin edelleen ihan täpinöissäni päivän hyvästä fiiliksestä ja luennosta. Nukkumaan mennessäkin vielä oli hymy huulilla, tunsin saaneeni paljon tilkkusiskoilta.

Tuhannet kiitokset kaikille ihanille tilkkuilijoille, jotka osallistuitte tapahtumaan!

Itsekin ehdin tehdä hieman hankintoja. Kankaitahan ei ole koskaan liikaa...

Pari ripustinta tilkkutöille ja kimallehuopaa joulukortteihin.