Tänään en oikein ole jaksanut neuloa, mutta lohtulankaa sentään hain. Varaamani Norot odottivat lankakaupassa ja olisihan siellä ollut uutena esim. ihanaa käsinvärjättyä sukkalankaa. Niitähän ei voi olla koskaan liikaa. Nyt kyllä katselin yksivärisiäkin, koska haluaisin tehdä sukat syksyn SNY:ltä saamastani sukkakirjasta. Mallia en vielä ole valinnut, mutta monta kaunista sukkaohjetta kirjassa on.

                         1296837.jpg

Minulle on kertynyt keskeneräisiä hardanger-kirjontatöitä kymmenen. Osa on aloitettu lähinnä kurssien malleiksi, mutta joku menee valmistuttuaan myös lahjaksi. Tänään oli vaihteeksi kirjontainnostus ja jatkoin kahta kesken ollutta liinaa. Vaalea on menossa miehen siskolle tuparilahjaksi. Tai siis tuparit oli jo kesällä, mutta sovittiin uusinnasta saunomisineen kaikkineen kunhan saan liinan valmiiksi. Keltainen pieni liina on niin keväinen ja halusin vähän myös väriterapiaa itselleni. Eihän nämä paljoa edistynyt, mutta jos vain jaksaisin pistellä vähän joka päivä, niin kohta päästään saunaan.

                    1296835.jpg

Kovin näyttä kummalliselta tuo kangas kuvassa, mutta molemmissa liinoissa on Davosaa. Alemmassa kankaan värikin on pielessä, sen pitäisi olla vaaleankeltainen.

Kiitos ystävällisistä kommenteista edelliseen kirjoitukseeni. Piristi kummasti.