Joskus oli puhetta Susun ja Marin kanssa kierrätyskäsitöistä ja karkkipapereista tehdyistä meikkipusseista ja penaaleista. Tytöt pohtivat myös, että saisiko lankavyötteistä tehtyä lankakassin. Minä tietysti sanoin, että tottakai saa, odottakaa vaan!

Asia unohtui, kunnes tuli aika pohtia Susun synttärilahjaa. Keräilin sopivia vyötteitä ja sain niitä lisää myös kavereilta. Silitin puuvillakankaalle liimaharson ja sommittelin sen päälle vyötteet. Päälle silitin Forssan kankaisesta ostamaani Lamifix mattaa, joka on tarkoitettu kankaiden laminointiin. Punainen kangas on Marilta saatua vahvaa puuvillakangasta. Kassi on vuoritettu ja vuorissa on pari taskua. Kassin malli on syntynyt työn edetessä ja tästä tuli varsin tilava eli mahtuu paljon lankoja sisään!

Kassissa on myös vetoketju ja tein vetoketjun vetimeen "mainoskyltin" kutistemuovista. Kutistemuovia olen kokeillut joskus lapsena viimeksi ja nyt olikin vaikeaa arvioida sopivaa kokoa. Ohjeessa luki, että kutistuu noin viidesosaan alkuperäisestä. Tulostin arviolta sopivan kokoisen logon ja piirsin sen tussilla läpi kutistemuoviin ja väritin puuväreillä. Muistin myös leikata reijän rengasta varten. Muutama minuutti uunissa ja valmista tuli!