Vaaka ry on hyväntekeväisyysjärjestö, jonka toimintaa olen tukenut jo monta vuotta. Keräsin joskus Vauvakasseja ja Kakarakasseja Sortavalaan ja jotain muitakin projekteja on tullut tuettua. Nyt tuli liittyminen ajankohtaiseksi, koska halusin olla mukana Tilkkujen Yössä. Tänä vuonna lahjoitusten kohteena on Tampereella sijaitseva vanhainkoti Koukkuniemi. Ehdotin tapahtuman järjestämistä Susannalle ja hän innosti asiasta. Vain Vaakan jäsenet saavat järjestää tapahtuman, joten minunhan piti liittyä mukaan ( ja isäntäkin liittyi). Mainostimme tapahtumaa Anjalinilla ja paikallisten lehtien menovinkeissä. Lehdet olivat myös tehneet pienet jutut tapahtumasta ja etsineet jopa yhdistyksen nettisivuilta lisätietoja asiasta. Pidimme tapahtuman Anjalinilla 22.09 18.00 alkaen. Ennakkomainoksista ja ilmoittautumisista huolimatta paikalla oli vain muutama innokas hyväntekijä. Olimme saaneet lahjoituksena suuret määrät tilkkuja ja ryhdyimme heti kasaamaan niistä peittoja. Saimme myös sukkia ja muita lämmikkeitä.

1000491.jpg

Nyyttikestitarjottavien voimalla jaksoimme ahertaa yöllä kahteen. Otimme kotitöiksi peittojen kasaamista ja lankoja ranteenlämmittimiin.

1000489.jpg

 Pienelläkin porukalla ja runsailla lahjoituksilla saimme aikaan paljon. Koukkuniemeen lähti 10 tilkkupeittoa, 4 hartiahuivia, 8 paria ranteenlämmittimiä, 7 paria sukkia, tossut, 2 pontsoa ja 48 tilkkua. Lisäksi vielä muutama pussillinen lankaa ja lasten piirustuksia.  Tilkut ja langat käytetään myöhemmin, vain valmiit tuotteet viedään nyt Koukkuniemeen. Lasten piirustuksia laitetaan esille vanhusten iloksi, joten nekin tulivat tarpeeseen.

1000450.jpg

 Itse ehdin kasata kolme peittoa, neuloa muutaman tilkun, pari pontsoa ja kolme paria ranteenlämmittimiä. Kyllä tuli hyvä mieli, kun tapahtuma onnistui yli odotusten!