1221923.jpg

Vihdoinkin sain pikkusen siskon alpakkasukat valmiiksi. On aika puuduttavaa tikuttaa 3o, 3n keräkaupalla. Näissä toisissa sukissa on kolme kerää Sandnesin Alpakkaa ja ensimmäisiin (vaaleanpunaisiin) käytin kaksi kerää. Vielä pitäisi tehdä yhdet tummansiniset ja niihin on varattu neljä kerää! Nämä käyvät hyvin matkaneuleena ja välipalatyönä jonkin muun rinnalla. Mutta mitäpä ei isosisko pienelle tekisi.

Kuura-neulekin on muutamaa saumaa vaille valmis. Kastelin ja pingoitin kappaleet ja täytyy sanoa, että olen pettynyt lankaan. Neule pehmeni hieman ja siitä tuli ihan löperöä. Pelkään, että jo vähäisenkin käytön jälkeen jakku olisi sopivampi jollekin apinalle, taitaa hihat venähtää ihan kamalasti. No, huomenna lisää siitä kuvien kera.

Tänään olisi ollut nypläyskurssikin. Olimme Mariannen kanssa menossa, mutta hän joutuikin töihin. Minähän reippaana tyttönä laitoin kellon soimaan ja aamulla en heti noussut vaan sammutin herätyksen ajatuksena kohta nousta. "Hetken" kuluttua kelloa katsoessani totesin nukkuneeni pommiin ja kurssin jo alkaneen! Että näin tänään. Nypläykseen tarvitsisin lähinnä uutta potkua, enkä niinkään neuvoja, joten itseä niskasta kiinni ja nypylöitä viskelemään!