Viime perjantaina pikkubussi haki minut kesken työpäivän ja lähdimme kohti Jyväskylää. Hotelli Laajavuoressa olisi Tilkkupäivät lauantaina ja sunnuntaina.

Matkalla oli hyvin aikaa virkata Noro-huivia. Huivi valmistuikin muutama kilometri ennen hotelliin saapumistaHymy. Mallihan on suomalaiselta nimeltään Katariinan rukki. Noro Kureyon Sock-lankaa kului 86 grammaa ja koukkuna bambuinen 4mm. Huivi on oikein toimiva sisäkäytössä ja näyttää ihan liiviltä kaulassa roikkuessa (joku jo luulikin minun tehneen liivin).

Perjantaina kävimme Mariannen kanssa kuikuilemassa myyntitilan ovella ja törmäsimmekin heti tuttuihin. Samalla ravintolan puolelta tuli kutsuvat tuoksut ja päätimme mennä syömään. Söin herkullista sieniruukkua ja tietysti jälkiruuaksi valkosuklaajuustokakkua.

Lauantaina oli ohjelmassa korttikurssi, jossa oli loistava opettaja. Tämän oranssin kortin sain valmiiksi.

Nämä kaksi korttia odottavat vielä viimeistelyä.

Ostoksia tuli myöskin tehtyä. Löysin kokoelmiini runsaasti mustavalkoisia kankaita eri kauppiailta.

Nämä ihanat japanilaiset kankaat muotoutuvat jossain vaiheessa kassiksi. (Lupasin tehdä valmiiksi seuraaville Tilkkupäiville!) Näistä riittää kai useampaankin, mutta nuo kaikki halusivat tulla mukaani. Silmänisku

Spray-liima oli ostoslistallani ykkösenä ja sen löysinkin. Pari magneettilukkoa, korunosia, kangastussi sekä heijastinkangas löysivät vielä tiensä kassiini. Olisihan siellä ollut vielä paljon muutakin, mutta pakko oli hillitä ostohaluja.

Tapahtuma oli oikein onnistunut ja me tunsimme olevamme tervetulleita. Näyttelyt olivat hienot, ruoka hyvää, iltajuhla viihdyttävä ja työpajat niin mukavat, ettei olisi malttanut lopettaa. Viikonlopun jälkeen olo oli väsynyt, mutta onnellinen.

Kiitokset kaikille järjestäjille ja mukaville tilkkusiskoille, joiden kanssa keskustelin. Ensi vuonna Tampereelle, nääs!