Perjantaina lähdimme koko perheen voimin kohti Tamperetta. Matkalla pysähdyimme Pentinkulmalle syömään ja jälkiruoka hankittiin Urjalan makeistukusta. Tampereella kirjauduimme Cumulus Hämeenpuistoon, siihen samaan, jossa olimme isännän kanssa syksyllä. Ja yllätys, yllätys, myös neljä teatterilippua oli varattuna illan Vuonna 85 remixiin. Isännän kanssa odotettiin esitystä ihan täpinöissä ja tytötkin olivat innoissaan. Esitys oli ihan yhtä loistava kuin syksylläkin ja nyt huomasi uusia juttuja, jotka jäi huomaamatta ensimmäisellä kerralla. Esityksen jälkeen piti ostaa tytöille ja isännälle fanipaidat, sen verran se kolahti tytöillekin. Ravintolassa juhlistimme vanhemman neidin 17-vuotissynttäreitä ja nautimme hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta.

Lauantaina aamulla runsaan aamiaisen jälkeen lähdimme ostoksille, ensin Helmimereen ja sitten Tampere-talolle Taikasormet-kädentaitomessuille ja nukkekotimessuille.

 Käsityömessuilta löysin sny:lle jotakin ja nukkekotimessuilta kaikkea kivaa nukkekotiini. Lähinnä lähdin etsimään käsintehtyä miesnukkea ja Christian Lundkvistin talonpoikaishuonekaluja. Nukke löytyikin ja sai nimekseen Ilari. Ilarille ostin myös Christianin keinutuolin. Löysin myös tapetit kahteen huoneeseen ja paketin Juhlamokkaa. Paikalla oli todella paljon taitavia mineilijöitä, ja olisinkin halunut ostaa vaikka mitä. Erityisesti jäi mieleeni kauniit nyplätyt verhot ja muutamat herkullisen näköiset kakut. Onneksi kesällä on markkinat Forssassa.

Nyt pitäisi tehdä Ilarille vaatteet. Tummanharmaat housut ja vaaleanharmaa palmikkoneule olisivat kivat.