Tänään oli taas nypläyskurssi. Sain tehtyä taas noin kymmenen senttiä huivia ;o) Ehkäpä saan sen tehtyä edes ensikuun lopulla olevaan näyttelyyn mennessä.

Kurssilta lähdin Turkuun käsityömessuille isännän ja Mariannen kanssa. Paljon pienemmäthän ne on kuin Tampereella, mutta on nykyään kuitenkin paljon monipuolisemmat kuin muutamia vuosia sitten. Tulihan niitä ostoksiakin sitten tehtyä:

                   

Heta ja sammakko oli paikalla ja löysin sieltä kaipaamani atc-korttipohjat. Tein perjantaina ensimmäisen korttini ja ajattelin kokeilla vielä lisää. Minulla tuo luovuus askartelussa "hieman" tökkii, mutta eiköhän se harjoittelemalla irtoa. Ostin myös erääseen vaihtoon Tilda-kankaita ja nappeja. Loput askartelutarvikkeet ovat Tmi Katriina Nyröltä. Uusia kortti-ideoita etsin ja löysin tuollaista mustaa tarraa, johon liimataan päälle ääriviivatarra ja sieltä raaputetaan esiin kiiltävää pintaa. Ostin myös Spirella-kuvioita joihin kieputetaan lankaa ja käytetään korttikuvioiden pohjina. Metallisabluunakin tarttui mukaan. Jotain jo kokeilinkin.

        

Löysin messuilta myös hyvän tarjouksen kerijälaitteesta ja vyyhdinpuista, joten olihan ne ostettava. Kuten näkyy, niitä on jo kokeiltu.