Muutama käsityö on jo valmistunut:

Tämä Omppu-huivi on ollut kesken ikuisuuden. Viime toukokuussa Fufoilin ja sain neulottua tämän valmiiksi. Pingotus jäi joulukuuhun ja lankojen päättelynkin sain tehtyä vasta loppiaisen jälkeen. Eli vuoden ensimmäinen valmistunut. Lankana Mariannen Virosta tuomaa villaa ja 4.5mm puikolla. Huivi 20cm leveä ja 225cm pitkä, lankaa kului 113g.

Pitkästä aikaa tartuin ristipistotöihin. Ostin Susun ongelmajäteastiasta joskus kaksi kirjanmerkkipakkausta huimaan euron kappalehintaan. Aloitin nämä vuoden vaihteessa toipilaana ollessani, kun muuta käsityötä en jaksanut tehdä. Aika nopeasti noita kuitenkin pisteli ja sain viimeistellä ne jo viime viikolla.

Torstain kurssillani opetin karkkipapereista tehtäviä pieniä pussukoita, joita ajattelimme ystävänpäivälahjoiksi. Pohjana puuvillakangas, johon liimaharsolla kiinnitetään karkkipaperit. Päälle kristallimuovia, joka tikataan siksakilla kiinni. Sitten vaan vetoketjun kiinnitys ja saumojen ompelu. Kaikilla näytti olevan hauskaa ja ensi kerralla vielä jatketaan. Lupasin suunnitella myös ommeltavan kortin, johon voi kiinnittää neulahuovutuksella tehtävän sydämen. Saa nähdä mitä keksin.