Viime aikoina on tuo Startitis taas vaivannut:

1751323.jpg

Mamboa piti ryhtyä työstämään Vihervaaraksi. Luulin olevani näppärä ja saavani isomman neuleen helposti ja ilman sen suurempia laskutoimituksia puikkojen kokoa suurentamalla. No, tuleehan tästä toki isompi, mutta korkeudessa olisi tuo tiheys pitänyt täsmätä, jotta palmikot täsmää olkapäällä. Nyt näyttääkin siltä, että isäntä saa itselleen ruskean Vihervaaran ja itselleni teenkin oranssin syksyn uutuusväristä, ei huono ratkaisu näinkään.

1751329.jpg

Tässä taas on Minttumaari numero 7! Olen ihan koukussa tuohon malliin ja joka langasta pitäisi kokeilla tuota. Onneksi noita huivien haluajia löytyy, jotteivät jää kaikki omiin nurkkiin.

1757505.jpg

Tämän ihanan langan sain Susulta nimpparilahjaksi ja siitä on tulossa Retro Rib Socksit. Välillä on pakko saada tehdä muutama mallikerta vartta, vaikka kiireisempiäkin juttuja olisi.

1751325.jpg

Niin, tätähän minun PITÄISI tehdä. Aquila-huivihan se on ja sen pitäisi olla valmiina tyttären rippijuhlissa 10.8. Olen sitä neulonut joka päivä edes muutaman rivin, joten toiveita valmistumisesta on. Lankahan on SNY:ltä saatua silkkiä, ihanaa neuloa, vaikka ohutta onkin.