Tarkoitukseni oli blogata tekemäni joululahjat ajastettuna heti jouluaattona, mutta toisin kävi. Olen sairastellut kohta kolme viikkoa, joista viimeinen viikko on mennyt keuhkokuumeen kourissa. Aluksi sain väärän antibiootin ja olo vain heikkeni. Labrakokeiden jälkeen sain ilmeisesti sopivat lääkkeet, koska nyt pystyn jo välillä nousemaan sängynpohjalta. Varovasti mennään, mutta pikkuhiljaa jo helpottaa.

Joulua meille teki vanhempi neiti ihan sydämen kyllyydestä. Laittoi ruuat, siivosi ja koristeli kodin ja kuusen isännän avustuksella. Näytti nauttivan emännän roolista ja hienosti sen hoitikin. Kiitos, Kata!

Nyt niitä itsetehtyjä lahjoja:

Mariannelle neuloin Pöllö-lapaset Novitan Isoveljestä. Ohje on englanninkielinen ja aivan loistavasti kirjoitettu. Lapaset olivat tarpeen, koska syksyn aikana oli mennyt muutamat lempilapaset kovassa käytössä puhki.

Anopille neuloin pitsibaktuksen teeteen Aureasta.

Baktuksen kaveriksi neuloin vielä Aili-lapaset Sandnesin Alpakasta.

Esittelin enolleni syksyllä tekemiäni eriparilapasia ja hän tykästyi lapasten pitkiin varsiin ja lämpimyyteen. Kääräisinkin nämä hänelle pakettiin.

Eno toivoi uusia sukkia puhki kuluneiden tilalle ja ne ehdin myös neuloa 7 veljeksestä.

Myös Minna löysi Ailit paketistaan. Näissäkin lankana Sandnesin Alpakka ja nämä ovat viimevuotisen pitsibaktuksen kaveriksi.

Ystäväpariskunta sai viimeisen osan liinasarjasta, jota olen vuosien kuluessa heille kirjonut. Liina on juuri sopivan kokoinen olohuoneen sohvapöydälle.

Viimeiseen SNY-pakettiin neuloin Revontulihuivin ja paketoin sen joulupakettiin.

Muitakin suunnitelmia tietysti oli, mutta aika loppui taas yllättäen kesken. On muutama suunnitelma valmiina sitten ensi joulua varten.

Värkkään Vuosikatsauksen jossain välissä, kunhan jaksan. On kuitenkin mukavaa tarkastella, mitä kaikkea tulikaan viime vuonna tehtyä ja aloittaa uusi käsityövuosi puhtaalta pöydältä.

Käsityörikasta vuotta 2011!