Kovasti on kiirettä pitänyt. Viime viikolla olin opettamassa kolmena iltana peräkkäin päivätyön lisäksi. Eilen jo piti blogata Tilkkupäivistä ja Taikapallosta, mutta nukkumatti tuli kylään ja viipyikin monta tuntia keskellä päivää! Uni tuli tarpeeseen ja tänään jo jaksoin kokata, leipoa ja valmistella nukkiskurssia. Ja blogata:

Tilkkupäivien ostoslistalla oli veteen liukenevaa kuitukangasta sekä ohutkärkinen tussi, jotka nopeasti löysinkin Tilkkutexin kojusta. Kovasti tutkin myös kirjoja, mutta sieltä ei löytynyt yhtään sopivaa. Kankaita ja tarvikkeita oli useilla myyjillä vaikka kuinka paljon, mutta mikään ei oikein tuntunut tarpeelliselta. Kankaiselta löysin kuitenkin kaksi petroolin sävyistä kangasrullaa, joille on jo suunnitelma. Käytettyjen kirjojen myyjältä löysin muutamia ihania vanhoja käsityökirjoja halvalla. Osa kirjoista on 1920- ja 1940-luvuilta. Aika pienet ostokset, itsekin hämmästyin.

Kävimme Mariannen ja Katjan kanssa ompelemassa Hyväntekeväisyyspajassa blokkeja peittoihin. Pajassa oli valmiiksi leikattuja kaitaleita, joten alkuun pääsi nopeasti. Itse ompelin alusta asti yhden blokin ja valmiista paloista kasasin vielä kaksi. Olisin viihtynyt siellä vielä kauemminkin, mutta olimme siellä ihan viime tipassa ennen vuosikokousta.

Tilkkupäivät olivat jälleen kerran hienosti järjestetty ja upeassa paikassa Espoossa Dipolissa. Paljon oli ihailtavaa hienoissa näyttelyissä ja uusia ideoita tuli runsaasti. Mahtavaa oli ja kiitokset järjestäjille!

Taikapalloni ei ollutkaan pallo , vaan sydän!

Taikasydämestä löytyi monenlaista ihanaa esim. nukkekotiin kirja sekä maljakko, tomaatinsiemeniä ja mainio avaimenperä. Lanka on Isoveljeä tumman violettina, hyvä valinta. Isot kiitokset Lorainne! Monipuolisesti olit toiveitani toteuttanut.