Talvilomalla tuli piipahdettua Forssassa Mariannen kanssa. Ensin kävimme tervehtimässä mummua ja tankkaamassa vatsat täyteen herkkuja, jotta jaksaisimmemme shoppailla. Ensimmäinen kohde oli Nukkekoti ja Lelu. Sieltä löysin nukketalooni kylpyhuoneen kalusteet ja Ilarille levysoittimen sekä tarvikkeita. Seuraavaksi oli treffit Teijan kanssa Kankaisessa. Sain Teijalta ihanaa jääkarhukangasta sekä langankatkaisijan, kiitos! Kangasta tietysti ostin ja löysin myös Lamifixiä pari rullaa.

Tilkkukillan tapaamisessa käväisi eräs rouva myymässä amerikkalaiset tilkkutyökankaansa varsin edulliseen hintaan. Itselleni valitsin roosaa kukkakangasta. Eräs kiltalainen oli tehnyt kirpparilla varsin edullisen löydön ja pääsin myös osingoille: alle neljällä eurolla neljä rullaa konekirjontalankaa.

Susuhan vietti synttäreitä puodissa ja sieltä lähti kotiin Puffa-lankaa ja tarjouksessa ollutta Perua.

Aika hyvät lomaostokset, muttei se shoppailu siihen jäänyt:

Ystävä piti lankakirppistä varsin edulliseen hintaan: nämä alle kympin!

Wanhan sataman käsityömessuilla sitten jo hillitsin itseni. Ostin pari kerää lankaa ja tunisialaisen virkkuukoukun, nukkekotiin leikkuulaudan ja limpun sekä korutarvikkeita. Nuo keltaiset langat voitin bussissa pidetyissä arpajaisissa.

Messuilla käväisin myös Anu Harkin pitämissä työpajoissa, joissa ensin opeteltiin virkkaamaan rintarossi ja jälkimmäisessä pajassa villakirjontaa. Kivaa oli, vaikka osasinkin jo ennestään.

Seuraavaksi pääsee shoppailemaan Espooseen Tilkkupäiville!