1208906.jpg

Virkkasin klubissa verkkopohjaa ja kotona pujottelin siihen Cantoa. Turkoosi lanka on Maijaa, jota voitin ja hain vielä pari kerää kaupasta lisää. Ostin poistokorista Cantoa 3€/kerä, jota olen käyttänyt ennenkin vastaavaan huiviin. Sävyt toimivat mielestäni hyvin. Huivi on leveä, joten pidän sitä kaksinkerroin. Takuulla lämmin. Toimii myös hartiahuivina.

                                1208908.jpg

Neuleklubissa aloitin myös varrasvirkkauksella huivia Kittenistä. Lanka on ihanan pehmeää ja sopii hyvin malliin, vaikka vartaani onkin 25mm puikko! Varrasvirkkaus on helppoa ja hauskaa. Tätä teemme myös ensi kerralla Kädentaitajien tapaamisessa.

Neuleklubissa tutustutaan ensi kerralla varjoneuleeseen. Saimme jo vähän luettavaa aiheesta ja näimme pari mallitilkkuakin. Jossain blogissa olen varjoneuleeseen aiemmin törmännytkin ja sekin näyttää kovin mielenkiintoiselta. Kun vaan olisi aikaa kokeilla kaikkea, ja varsinkin saada ne myös valmiiksi.

Se Kuura-neule on nyt tehty kahteen kertaan. Lanka on ihanaa neuloa, muttei purkaa. Mallitilkusta huolimatta tiheys ei täsmännyt ja neuleesta tuli liian pieni. En ole koskaan kuvitellut tekeväni pikkuselle siskolle mitään liian pientä, mutta nyt sekin on nähty. Sisko on kirjamellisesti PIKKUsisko! No, onneksi pian on jo hihatkin valmiit, koska nimpparit on perjantaina. Ja ei kun jatkamaan.