Lankaa kului 4165 grammaa ja metreinä 10979 neulomalla ja virkkaamalla. Jos lasketaan Susun systeemillä, niin en päässyt vieläkään Lankakauppaan asti, vaan jäin 0,5km:n päähän. Tänä vuonna pitää jo päästä perille asti!

Kaikki pienetkin jutut laskettuna valmistui yhteensä 176 käsityötä tai askartelua.

Vuosi kului edelleen neuleiden parissa. Uusiakin juttuja tuli kokeiltua: röyhelöhuivi, pipoon neulottuja nyppyjä, kirjoneulesukat ja neuleen päättely silmukoimalla.

Muutama työ tuli myös virkattua ja kokeilin Bavarian-virkkausta, reliefipylväitä ja korujen virkkaamista.

Uusi juttu oli myös hopeasavi, josta tein kummityölle lahjaksi korut.

Osallistuin Kesäyön Hullutukseen, joka ei ollut niin satoisa kuin toivoin. Monta työtä jäi kesken ja muutaman aloituksen ajattelin jopa purkaa.

Nypläys on jäänyt vähiin, mutta rannerenkaita valmistui kolme.

Tilkkutöitä tein muutaman. Ompelin Tilda-töitä valmiiksi, muutaman kortin ja Mariannelle kissakassin.

Ommeltuakin tuli aika vähän, mekko Jampalle, itselleni tunika crazy wool-tekniikalla ja muutamia kässäpusseja. Ompelin myös hyväntekeväisyyteen kolme Etiopia-nuttua.

Nukkekotiin teinkin aika mukavasti kaikenlaista: punottu tuoli ja paperikori, lisää kasveja, joulukoristeita, mattoja ja neuleita. Aloitin myös nukkekodin tapetointia, lattioiden päällystämistä ja laatoittamista. Tuloksia voinkin esitellä lähiaikoina.

Perustin myös Salon Nukkekotikerhon ja tapaamisissa olemme askarrelleet monenlaista kivaa.

Pari vuoden kohokohtaa käsityörintamalla olivat näyttelyt. Oma käsityönäyttelyni Kiikalan kirjastossa ja Nukkekotikerhon yhteisnäyttely Mulperissa.

Edelleen nurkat pursuavat keskeneräisyyksiä. Siksi olikin syytä ilmoittautua mukaan Maaritin haasteeseen: Jotain valmiiksi joka kuukausi. Nyt pitää vain päättää mitkä kaksitoista työtä haluan välttämättä saada valmiiksi tänä vuonna. Muutama ehdokas jo on, mutta mitäköhän vielä löydän, kun kunnolla kaappeja ja laatikoita pengon?